Prijsetiketten

Etiketten om de prijzen aan te duiden zoals u dat wil!

Deltenre & Co, al meer dan 60 jaar specialist in prijsaanduiding, stelt u een zeer ruim gamma voor van etiketten, bevestigingssystemen, voetjes, prikkers, … Zo voldoen we aan alle behoeften op het vlak van prijsaanduiding in de food- en non-foodsector. We produceren zo goed als alle etiketten van de grootdistributie in Noord-Europa. Onze etiketten worden vervaardigd in ABS (voedingshars), onze prikkers in roestvrij staal 18/8.

Dankzij zijn specifieke vorm garandeert ons tunnel-bevestigingssysteem u een optimale hygiëne en stevigheid. We bieden u etiketten aan in verschillende formaten met opdruk van de productnaam en/of uw winkel, speciaal ontworpen bevestigingssystemen voor maximale hygiëne en etiketten met PLU-code op de achterzijde.

Van standaardformaat tot product op maat

We stellen 12 formaten van etiketten voor, verdeeld over 4 grote families: rechthoekige etiketten, etiketten met uitstulping, “halve maantjes” en vensteretiketten.

  • Etiketten met uitstulping zijn handig om er de naam van uw slagerij op te schrijven.
  • Vensteretiketten (gebruikt met kaartjes) zijn nuttig wanneer het aanbod sterk schommelt per seizoen. Op die manier moet u minder etiketten bestellen.
  • Bij het “L”-formaat kan u makkelijk het logo van uw onderneming invoeren.

Al onze tunnel-etiketten hebben 2 “klepjes” op de achterzijde, waarin u promotioneel materiaal kan plaatsen. Beschikt u over “verschuifbare” etiketten, dan kunnen we aangepaste bevestigingssystemen voorstellen.

U kan zelf het lettertype voor de benaming en het gewicht kiezen. Standaard gebruiken we “Belwe”, maar andere lettertypes zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs.

Als u dat wenst, kunnen we een achtergrond in een specifieke kleur voorzien. Voor de kleur van de productnaam, het euro-teken en het gewicht kan u kiezen uit onze standaardkleuren of een specifieke kleur kiezen. Denk er wel aan dat een etiket leesbaar moet blijven, ook van ver. Maak het dus visueel niet te zwaar.

We stellen u ook etiketten met uw logo voor. Hebt u daarvan een bestand van goede kwaliteit, dan kunnen we het rechtstreeks op het etiket drukken. Neem gerust contact met ons op voor alle modaliteiten.